Partners

Al vijf jaar werkt Stichting AVG voor Verenigingen werkt samen met koepelorganisaties en verenigingen om zo al hun leden in Nederland (bedrijven, verenigingen of beroepsbeoefenaren) blijvend te ondersteunen bij het voldoen aan de AVG-wetgeving. Lees hier meer over onze historie.

Onze non-profit doelstelling is het opzetten van co-creatie-initiatieven ten behoeve van zo’n 135.000 vrijwilligersverenigingen en 3.000 professionele branche- en beroepsverenigingen in Nederland. Dat geeft partners de mogelijkheid hun leden goed te informeren over de AVG en komende ontwikkelingen. Hun leden krijgen korting op het AVG-programma.

De Stichting AVG steunt haar partners met:

  • Kennisdeling over AVG: alle aspecten van de wet, relevante raakvlakken per sector, branche of beroep.
  • Updates van wetgeving in binnenland en Europa: jurisprudentie, nieuws, ontwikkelingen en komende uitbreidingen vanuit Europa.
  • Het leveren van sprekers aan bijeenkomsten: experts die verstand van zaken hebben, die voor leden het onderwerp AVG kunnen uitdiepen en er duiding aan geven.
  • Geven van webinars over wat wel en niet te doen, praktische tips, uitleg over AVG aan medewerkers en alle komende AVG ontwikkelingen.
  • Het ter beschikking stellen van communicatiemateriaal zoals nieuwsbrief-informatie, kant-en-klare artikelen en social media posts.
  • Aandacht geven aan mogelijkheden om aan de wet te voldoen via producten van de Uitvoeringsorganisatie AVG-Programma bv, zoals het AVG-programma. Leden van de partners beslissen zelf of ze hiervan gebruik maken.

Als een koepelorganisatie of vereniging zich als partner aansluit bij het initiatief, zal ze de door de Stichting AVG voor Verenigingen aangeleverde informatie actief delen met haar leden. Denk daarbij aan nieuwe wettelijke ontwikkelingen, praktische toepassingen en praktijkcasussen. Wij leveren al het materiaal kant-en-klaar aan voor gebruik in nieuwsbrieven, mailings, magazines of andere media.

Alle leden van de betreffende vereniging of koepel ontvangen een hoge korting wanneer zij gebruik gaan maken van het AVG-programma.

Aan het partnerschap zijn geen kosten verbonden. Stuur een e-mail naar info@avgverenigingen.nl als je mee wilt doen.

Partneroverzicht

Ook partner worden?

Meld je aan voor de nieuwsbrief